Αναστασιάδης: «Τα παιδιά να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους» (vid)

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως η Εθνική μας ομάδα θα μπορούσε να πάρει το «διπλό» στη Βοσνία και ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους που ταξίδεψαν εκεί. 

Αναστασιάδης: «Τα παιδιά να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους» (vid)

Γλυκόπικρη… γεύση άφησε στον Άγγελο Αναστασιάδη η αναμέτρηση στο «Μπιλίνο Πόλιε», αφού παρά το κακό ξεκίνημα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί πως η ελληνική ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με τη νίκη από τη Ζένιτσα.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι μετά το φινάλε, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με τον πολύ κακό τρόπο που το ξεκινήσαμε, είμαστε ευχαριστημένοι αλλά και λυπημένοι, γιατί μπορούσαμε να το είχαμε γυρίσει και εύκολα κιόλας! Κάναμε πολλά λάθη στα πρώτα 20-25 λεπτά αλλά αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τα παιδιά αδίκησαν τους εαυτούς τους, πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές τους.

Ελπίζω αυτό να μας γίνει μάθημα, ώστε την επόμενη φορά που θα μας συμβεί κάτι τέτοιο, να μη χάσουμε καθόλου χρόνο». Ο Αναστασιάδης έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Μάς βοήθησαν οι Έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν εδώ αλλά και στο Λιχτενστάιν.

Ειδικά σήμερα μάς στήριξαν μέσα σε μια φανατισμένη ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας». Και κατέληξε: «Εκείνο που μετράει περισσότερο για μένα είναι ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, θα δώσει αυτοπεποίθηση σε μερικά παιδιά και θα τα βοηθήσει να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους».