Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γούτας

Ο 24χρονος στόπερ ενημερώθηκε από τη Λεχ Πόζναν ότι δεν θα μείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν και θα γυρίσει στους «ερυθρόλευκους» που ανήκει.

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γούτας

Ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός που ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός είναι ο Δημήτρης Γούτας. Ο 24χρονος στόπερ έχει δοθεί στη Λεχ Πόζναν, αλλά με τη φανέλα της έχει κάνει τη φετινή σεζόν μόλις δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Δημήτρης Γούτας δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και ήταν κοινό μυστικό εδώ και αρκετό καιρό πως ο παίκτης δεν θα συνέχιζε στην πολωνική ομάδα. Η Λεχ Πόζναν σε περίπτωση που έμενε ικανοποιημένη από την παρουσία του Γούτα διατηρούσε το δικαίωμα να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Οι Πολωνοί έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά σε αυτόν δεν περιλαμβάνεται ο Γούτας. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των Πολωνών η Λεχ Πόζναν ενημέρωσε ήδη τους τέσσερις παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα την ομάδα τους.

Πρόκειται για τον Μαρσίν Βασιελέφσκι, τον Βερνόν Ντε Μάρκο, τον Λούκας Τράλκα και τον Δημήτρη Γούτα. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Πολωνών ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό στον οποίο και ανήκει.