Οι παίκτες του Ολυμπιακού στα γήπεδα του κόσμου

Οι οκτώ από τους έντεκα διεθνείς του Ολυμπιακού παίζουν απόψε και από αύριο επιστρέφουν στον Ρέντη. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στα γήπεδα του κόσμου

Δεν είναι μόνον οι Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται απόψε στη Ζένιτσα, στο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία, δηλαδή οι Κώστας Φορτούνης, Λεονάρντο Κούτρης και Γιώργος Μασούρας, που λογικά θα είναι στο βασικό σχήμα, όπως και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που θα βρίσκεται στον πάγκο.

Σήμερα θα παίξουν και οι υπόλοιποι από τους διεθνείς άσους του Ολυμπιακού που βρίσκονται αυτές τις ημέρες με τις εθνικές ομάδες τους, ολοκληρώνοντας πάντως τις υποχρεώσεις τους και επιστρέφοντας αύριο ή μεθαύριο στον Ρέντη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που θα είναι βασικός με τη Νορβηγία στο σκανδιναβικό ντέρμπι με την Σουηδία στο Όσλο, για τον προκριματικό όμιλο του Γιούρο. Η ομάδα του Ομάρ θέλει οπωσδήποτε νίκη για να είναι σε επαφή με την κορυφή.

Οι Αφρικανοί διεθνείς έχουν τελειώσει με το Κόπα Άφρικα και θα δώσουν φιλικά προετοιμασίας με τις εθνικές ομάδες τους, όλοι πλην του Μαντί Καμαρά, που δεν έχει να δώσει άλλο αγώνα και επιστρέφει στην Ελλάδα. Ο Παπέ Σισέ παίζει εντός έδρας με τη Σενεγάλη εναντίον του Μάλι. Ο Γιασίν Μεριά σε δυνατή εκτός έδρας δοκιμασία της Τυνησίας με την Αλγερία. Και ο Αχμέντ Χασάν με τη δανέλα της Αιγύπτου στην έδρα της Νιγηρίας.