Νέος τραυματισμός για τον Ομάρ, ανησυχία στη Νορβηγία

Με πρόβλημα αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι ο Ελαμπντελαουί, τι δήλωσε σε Μέσα της πατρίδας του και γιατί φοβούνται ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ισπανία.

Νέος τραυματισμός για τον Ομάρ, ανησυχία στη Νορβηγία

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού έχει ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα για τα παιχνίδια με Ισπανία και Σουηδία, αλλά υπάρχει ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τους Ίβηρες.

Ο Ομάρ δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού. Ο ίδιος μίλησε σε νορβηγικά Μέσα τονίζοντας: «Έχω τοποθετήσει πολύ πάγο στο αστράγαλο μου και αισθάνομαι καλύτερα. Ελπίζω να είμαι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου», είπε ο Ομάρ και εξηγεί πότε δέχτηκε το χτύπημα: «Χτύπησα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα. Όταν γύρισα στο σπίτι μου, όμως το πρήξιμο ήταν μεγάλο και ένιωσα πάρα πολύ πόνο. Τότε ανησύχησα πολύ», ήταν τα λόγια του Ελαμπντελαουί.

Το θέμα του Ομάρ είναι αυτό που απασχολεί την εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λαρς Λάγκερμπαγκ μίλησε για τον μπακ του Ολυμπιακού και επισήμανε: «Έχει ένα χτύπημα στο πόδι και δεν προπονήθηκε σήμερα. Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα αν αύριο προπονηθεί, αλλά είναι πρόβλημα», ήταν το σχόλιο του.

Θυμίζουμε πως ο Ομάρ είχε τραυματιστεί στις 2 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αγωνίστηκε ξανά στις 10 Μαρτίου στο εντός έδρας ματς με τον Άρη. Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έχει παίξει για πολύ μεγάλο διάστημα με πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ισπανία.