Μία ενδεκάδα διεθνείς έχει ο Ολυμπιακός!

Άδειασε το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έχουν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες.

Μία ενδεκάδα διεθνείς έχει ο Ολυμπιακός!

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε, όμως, για τον Ολυμπιακό είναι ένα ματς που περνάει στην ιστορία. Δεν έχει να περιμένει κάτι άλλο από αυτή την αναμέτρηση. Οι Πειραιώτες ήδη ασχολούνται με την επόμενη μέρα και τον σχεδιασμό της ομάδας. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά υπάρχει και η διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εθνικών ομάδων.

Το Ρέντη θα είναι άδειο από εδώ και στο εξής, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Συγκεκριμένα έντεκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα απουσιάζουν από το αθλητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» το προσεχές διάστημα.

Διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού μπορεί να συναντήσει κανείς παντού! Ο Ζοσέ Σα επιλέχθηκε από τον Φερνάντο Σάντος για τα ματς της Πορτογαλίας με Ουκρανία (22/3) και Σερβία (25/3) για τα προκριματικά του Euro. Οι Έλληνες Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Κούτρης και Μασούρας θα παίξουν κόντρα σε Λιχτενστάιν (23/3) και Βοσνία (26/3) για την ίδια διοργάνωση.

Ο Ελαμπντελαουί έχει δύο δύσκολα ματς με τη Νορβηγία απέναντι σε Ισπανία (23/3) και Σουηδία (26/3). Ο Νάτχο από την άλλη μπορεί να μην πολυπαίζει με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα του Ισραήλ. Τώρα θα παίξει κόντρα σε Σλοβενία (21/3) και Αυστρία (24/3) για τα προκριματικά του Euro.

Επίσης, και οι τέσσερις Αφρικανοί έχουν κληθεί στις Εθνικές τους, είτε για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, είτε για φιλικά. Ο Μεριά με την Τυνησία θα αγωνιστεί κόντρα σε Σουαζιλάνδη (22/3) και Αλγερία (26/3), ο Χασάν με την Αίγυπτο κόντρα σε Νίγηρα (23/3) και Νιγηρία (26/3), ο Καμαρά με την Γουινέα απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (24/3) και ο Σισέ με την Σενεγάλη κόντρα σε Μαδαγασκάρη (23/3) και Μάλι (26/3).