Σκίμπε: «Έχει μέλλον η Ελλάδα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε στη φιλική αναμέτρηση με την Αίγυπτο.

Σκίμπε: «Έχει μέλλον η Ελλάδα»

Χρησιμοποίησε πολλά νέα πρόσωπα στο παιχνίδι με την Αίγυπτο, αλλά η εικόνα της Ελλάδας ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτή που παρουσίασε στην αναμέτρηση με την Ελβετία. Ο Μίκαελ Σκίμπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Ελβετία δήλωσε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του.

«Ήμασταν καλύτεροι, πιο δυναμικοί, πιο ενεργητικοί. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες και από τον Πέλκα και τον Μπακάκη και τους δύο τερματοφύλακες. Η Ελβετία είναι πιο ανταγωνιστική ομάδα, αλλά πιστεύω πως το μέλλον της Εθνικής μας ομάδας είναι καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Καρέλης: «Αξίζαμε να πάμε στο Μουντιάλ»

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση και με δικό του γκολ σκόραρε χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα. Ο Έλληνας επιθετικός από την πλευρά του τόνισε: «Το καλό είναι ότι νικήσαμε και δείξαμε ότι έχουμε πολλές ελπίδες. Έγιναν αλλαγές και δείξαμε ότι υπάρχουν παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό το αποτέλεσμα και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Το δείξαμε ότι αξίζαμε μία θέση στο Μουντιάλ. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε εκεί. Το ατυχές αποτέλεσμα στην Κροατία μας άφησε. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε για να φτιάξουμε την ομάδα για τη συνέχεια», ανέφερε ο σκόρερ της εθνικής μας ομάδας.