Εθνική Ελλάδος: Mε Γκαγκάτση η προπόνηση στου Ρέντη!
Παρόντος του, προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, διεξήχθη η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, την Τρίτη (02/09), ενώ είχε συζητήσεις τόσο με τον εκλέκτορα, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσο και με την πλειοψηφεία των παικτών.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση διεξήχθη η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος, την Τρίτη (2/9).
Μάλιστα ο επικεφαλής της ύπατης ποδοσφαιρικής αρχής του τόπου παρακολούθησε το πρόγραμμα των διεθνών και είχε ιδιωτική συνομιλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και με τους περισσότερους από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Ολυμπιακός: Από εκεί αρχίζουν όλα
Ένα πρόγραμμα που περιείχε προθέρμανση, τακτική και δίτερμα, ενώ όσοι είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή (31/8) ακολούθησαν αποκατάσταση μετά το πρώτο μέρος.
Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με τη Λευκορωσία (05/09, 21:45) και τη Δανία (08/09, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα συνεχιστεί με προπόνηση στον Ρέντη την Τετάρτη (18:30).