Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Ο Μπάτι υποστήριξε ότι ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ντιεγκίτο καθώς έχουν εντελώς διαφορετικό χάρισμα.

Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός της Φιορεντίνα αλλά και της Εθνικής Αργεντινής Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, έδωσε συνέντευξη και κλήθηκε να απαντήσει, εκτός των άλλων, στο δίλημμα Μαραντόνα η' Μέσι.

Σε αυτή της ερώτηση ο Μπάτι υποστήριξε ότι ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ντιεγκίτο καθώς έχουν εντελώς διαφορετικό χάρισμα.

Συγκεκριμένα ο Μπατιστούτα κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «Τι ήταν ο Μαραντόνα για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής;»

«Για μένα ο Μαραντόνα ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ο Ντιέγκο αντιπροσωπεύει επίσης την Αργεντινή σε πολλά πράγματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι ο πρώτος που μας ανέβασε στα αστέρια, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει χάρισμα, είχε ένα σπάνιο ταλέντο και φαντασία. Ο Μέσι, ακόμα και αν είναι τεχνικά το ίδιο ή ίσως ανώτερος, δεν μπορεί να τον ξεπεράσει. Το χάρισμα του Μαραντόνα δεν είναι αυτό του Λιονέλ. Ο Ντιέγκο μπορούσε επίσης να διαχειριστεί το γήπεδο, όλοι τον κοίταζαν. Έπαιξα μαζί του και μπορώ να σας πω πόσο τεχνικά αποφασισμένοι είμασταν σαν ομάδα. Είδα τι συμβαίνει όταν είσαι δίπλα στον Ντιέγκο. Αν και δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα που κάνει στην προσωπική του ζωή, οι δύο μας έχουμε μια καλή σχέση και για μένα είναι και θα παραμείνει ο μεγαλύτερος».