Εθνική Ελπίδων: Καρέ «ερυθρολεύκων» στο 4-0 με το Σαν Μαρίνο

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη πέτυχε την πέμπτη της νίκη στην 6η αγωνιστική των ομίλων, απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο το οποίο και "φιλοξένησε" στη Ξάνθη.

Εθνική Ελπίδων: Καρέ «ερυθρολεύκων» στο 4-0 με το Σαν Μαρίνο
Eurokinissi

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο, με την "γαλανόλευκη" να έχει πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει και άλλο το προβάδισμα της, στοχεύοντας δύο φορές το δοκάρι.

Ο Βέργος άνοιξε το σκορ στο 37' με τον Ανδρούτσο να το διπλασιάζει στο 45' στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο παίκτης του Ολυμπιακού "χτύπησε" και στο 53' πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, με τον Τσιμίκα να διαμορφώνει το τελικό σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 56'.

Επόμενο ματς για την εθνική Ελπίδων, την Τρίτη(27/3) με αντίπαλο την Τσεχία στην Ξάνθη.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Δεληγιαννίδης, Μαυροπάνος, Νικολάου (46' Χατζηδιάκος), Τσιμίκας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (69' Κωτσόπουλος), Χατζηγιοβάνης (61' Φασίδης), Ανδρούτσος, Μανθάτης, Βέργος

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Μπενεντετίνι, Ντ'Αντάριο, Γκραντόνι, Γκασπερόνι (76' Παντσότι), Σενσόνι, Βαλεντίνι, Μπεράρντι (80' Ζαφεράνι), Λουναντέι, Τομασίνι, Ταμανίνι (57' Μπατιστίνι), Μουλαρόνι