Αναστασιάδης: «Οδυνηρή ήττα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραδέχτηκε πως κανείς δεν περίμενε την ήττα από την Εσθονία.

Αναστασιάδης: «Οδυνηρή ήττα»

Η Ελλάδα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Εσθονία σε ένα παιχνίδι που δεν το περίμενε. Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του OPEN χαρακτήρισε οδυνηρή την ήττα. Αναλυτικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε:

«Είναι ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Μια κακή ημέρα που δεν την περιμέναμε γιατί γνωρίζαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα, κάτι που αποδείχθηκε αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Ήμασταν άτυχοι χωρίς αυτό να είναι δικαιολογίες. Από τα παιδιά είμαι ευχαριστημένος, δεχθήκαμε ένα γκολ, πετύχαμε ένα γκολ και ήρθε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα.

Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Σήμερα δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τα στημένα και αυτό ήταν ένα μειονέκτημα για εμάς».

Για την συνέχεια: «Από εμάς εξαρτάται καθαρά. Σήμερα είναι μια πολύ κακή ημέρα για όλους μας. Είναι μια οδυνηρή ήττα, θέλαμε τη νίκη για να έχουμε την δεύτερη θέση, δεν τα καταφέραμε και είμαστε στεναχωρημένοι».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε ποιοι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε και θα αποφασίσουμε. Εγώ θέλω από μια ήττα να βγάλεις κάτι καλό όσο οδυνηρή και αν ήταν, είναι μια άσχημη ήττα αλλά θα κοιτάξουμε την συνέχεια».