Πρώτος και καλύτερος ο Καμαρά!

Αν και τρόμαξαν με τον Μαντί Καμαρά εξαιτίας του τραυματισμού, τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι το σοβαρό και ο άσος το Ολυμπιακού έπαιξε σε ολόκληρο το ματς.

Πρώτος και καλύτερος ο Καμαρά!

Βασικός για 90 λεπτά ξανά με την Γουινέα ο Καμαρά στο 1-1 με την Ακτή Ελεφαντοστού. Πέρασε πρώτη από τον όμιλο η ομάδα του. Επιστρέφει άμεσα στο Ρέντη καθώς δεν έχει άλλο ματς.

Ο Μαντί Καμαρά ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πρωταγωνιστής για την Εθνική ομάδα της Γουινέας και μετά το 1-1 με την Ακτή Ελεφαντοστού ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα.

Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε πολύ καλή απόδοση, ενώ στο 50΄είχε έναν τραυματισμό πέφτοντας άσχημα στο έδαφος μετά από διεκδίκηση στον αέρα με τον Κεσί της Μίλαν, όμως μετά από λίγο σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά μέχρι το τέλος.

Ο Καμαρά δεν έχει αυτές τις μέρες άλλη υποχρέωση, συνεπώς αύριο αναμένεται στην Αθήνα και από την Τρίτη μπαίνει ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού για την προετοιμασία ενόψει Ατρόμητου.