Εθνική: Ο Ταουσιάνης αναλαμβάνει την Ελπίδων

Την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων αναλαμβάνει ο Γιάννης Ταουσιάνης, με τα Χανιά να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα.

Εθνική: Ο Ταουσιάνης αναλαμβάνει την Ελπίδων

Μετά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που ήρθε σε συμφωνία για να αναλάβει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, γνωστός έγινε και ο προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Ελπίδων.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ταουσιάνη, με τον μέχρι πρότινος τεχνικός των Χανίων να κάνει δεκτή την πρόταση για να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Τα Χανιά σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη, εξαιτίας της άκρως τιμητικής πρότασης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην προοπτική, ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος, όπως ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος κόσμησε τον πάγκο της ομάδας μας τις δυο προηγούμενες σεζόν, να ενισχύσει τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Η πρόταση αυτή, άλλωστε, συνιστά τιμή και επιβράβευση και για την ομάδα μας.

Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα να κρατήσει ψηλά και το εθνόσημο!

Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, για την περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξή της, που είχε ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με ορίζοντα τον μεγάλο στόχο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης για την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες όλων μας».