Αναστασιάδης: «Να κάνουμε την Εθνική μεγάλη» (pics)

Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άγγελου και πρώτη ομιλία στους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Αναστασιάδης: «Να κάνουμε την Εθνική μεγάλη» (pics)

Σε νέα εποχή έχει περάσει η Εθνική ομάδα, αφού την τεχνική της ηγεσία ανέλαβε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για μία νέα αρχή.

Στην πρώτη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε από τους παίκτες του προσπάθεια για να γίνει η Εθνική πιο δυνατή και μεγάλη. «Είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα. Μαζί να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε ώστε να ξανακάνουμε την Εθνική δυνατή και μεγάλη, όπως ήταν», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος.

Στο μεταξύ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα που αποκόμισε στο Ελσίνκι.

Θυμίζουμε πως στις κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη έχουν συμπεριληφθεί οι: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Οδ. Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης