Εθνική Νέων: «Χορταστικό» φινάλε 3-3 με την Σερβία

Η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Σερβία στο τελευταίο παιχνίδι της Elite Round στην Πορτογαλία. Έκανε ανατροπή, αλλά ισοφαρίστηκε. 

Εθνική Νέων: «Χορταστικό» φινάλε 3-3 με την Σερβία

Μετά από τις ήττες από Πορτογαλία και Δανία, η Εθνική Νέων ολοκλήρωσε με ισοπαλία 3-3 απέναντι στην Σερβία στον αγώνα της «παρηγοριάς» την παρουσία της στον όμιλο της Elite Round που έγινε στην Πορτογαλία. Η Εθνική βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, έκανε την απόλυτη ανατροπή, αλλά δέχτηκε γκολ ισοφάρισης στο 88'.

Το πρώτο γκολ των Σέρβων ήρθε μόλις στο 3' από τον Σεραφίμοβιτς, ενώ πάλι στο ξεκίνημα της επανάληψης η ελληνική ομάδα αιφνιδιάστηκε για να κάνει ο Σλίβιτς στο 48' το 0-2.

Το ελληνικό συγκρότημα μείωσε το σκορ στο 59' με τον Αλεξίου και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι του Καλοσκάμη στο 72'. Ο Αλεξίου ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο γκολ και την απόλυτη ανατροπή στο 78'. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Σλίβιτς στο 88' με το δεύτερο δικό του γκολ στο ματς.

ΕΛΛΑΔΑ (Αναστάσιος Θέος): Καρακασίδης, Γεωργιάδης (61' Λιατσικούρας), Κάτρης, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Μπάκουλας, Κοντούρης, Ανδρικόπουλος (46' Κωστούλας), Καλοσκάμης (90'+3' Μαρουτσής), Γκούμας (61' Πασαχίδης), Γκιτέρσος (88' Παπακανέλλος)