Εθνική: Πανέτοιμη για τον τελικό - Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Την συνταγή που έφερε τον θρίαμβο για την Εθνική επί του Καζακστάν θα εμπιστευτεί και αύριο (26/3, 19.00) απέναντι στην Γεωργία ο Γκουστάβο Πογέτ. 600 με 700 Έλληνες στην Τιφλίδα. 

Εθνική: Πανέτοιμη για τον τελικό - Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Ήγγικεν η μεγάλη ώρα για την Εθνική. Όλο το ταξίδι των δύο τελευταίων ετών που ξεκίνησε με το UEFA Nations League και συνεχίστηκε στα European Qualifiers την έχει φέρει στον τελικό με την Γεωργία με έπαθλο το εισιτήριο για τα τελικά του UEFA Euro 2024 στην Γερμανία.

Την επιστροφή δηλαδή σε μια μεγάλη διοργάνωση έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και το 1-1 με την Κόστα Ρίκα στην φάση των «16» στο Ρεσίφε της Βραζιλίας.

Οι πολυμήχανοι Έλληνες του Γκουστάβο Πογέτ προπονήθηκαν για τελευταία φορά σήμερα στο «Μπόρις Παϊχάντζε», το οποίο αύριο (26/3, 19.00, Alpha, LIVE από το fosonline.gr) θα είναι γεμάτο από 53 χιλιάδες φιλάθλους. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και 600 με 700 Έλληνες, με όλα τα εισιτήρια να δίνονται «χέρι με χέρι» και όχι ηλεκτρονικά.

Αναφορικά με τα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού, όλα δείχνουν πως οι έντεκα που έφεραν το 5-0 με το Καζακστάν θα επωμιστούν το βάρος να φέρουν και την πρόκριση απέναντι στους Γεωργιανούς. Ο Πογέτ δεν έκανε ούτε σήμερα δοκιμές και ως εκ τούτου την ενδεκάδα αύριο θα απαρτίζουν οι:

Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Μπάλντοκ, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Ιωαννίδης και Μασούρας.

Εάν βλέπαμε κάποια αλλαγή αυτή θα ήταν είτε ο Ρέτσος στην θέση του Χατζηδιάκου εάν ο αμυντικός της Κάλιαρι είχε ενοχλήσεις είτε ο Μπουχαλάκης στον άξονα. Αυτήν την ώρα πάντως δεν μοιάζει πιθανό να αλλάξει η σύνθεση της Εθνικής από το παιχνίδι με το Καζακστάν σε εκείνο με την Γεωργία.