Γεωργία – Ελλάδα: Πουλάνε εισιτήρια σε… δεκαπλάσια τιμή

Αρκετοί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τον αγώνα της Γεωργίας με την Ελλάδα, έχουν αρχίσει να τα πουλάνε στη… δεκαπλάσια τιμή απ’ όσο τα αγόρασαν, σύμφωνα με Μέσα από τη Γεωργία.

Γεωργία – Ελλάδα: Πουλάνε εισιτήρια σε… δεκαπλάσια τιμή

Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Γεωργίας με την Εθνική μας στον τελικό των playoffs που θα κρίνει και την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Το «Μπόρις Παϊχάτζε» θα είναι κατάμεστο με όλα τα εισιτήρια που διατέθηκαν από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γεωργίας να έχουν κάνει πλέον «φτερά».

Όπως αναφέρουν ωστόσο τα τοπικά Μέσα, κάποιοι που εξασφάλισαν μαγικά «χαρτάκια» για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πρόκειται να πάνε στο γήπεδο για να δουν το ματς, αλλά αντίθετα αποφάσισαν να τα πουλήσουν και μάλιστα στη… δεκαπλάσια τιμή απ’ όσο τα αγόρασαν.

Σε διάφορες «αγγελίες» στο ίντερνετ τα εισιτήρια κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ το κάθε ένα και σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και τα 500 ευρώ.

Όσον αφορά τους Έλληνες φιλάθλους, η Ελλάδα δικαιούται το 5% των εισιτηρίων, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου 2.300 φίλαθλοι θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνική μας.