Ο μεγάλος κίνδυνος για την Εθνική Ελλάδας στο ματς με τη Γεωργία

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια είναι ο ποδοσφαιριστής που «πονοκεφαλιάζει» τον Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με τη Γεωργία.

Ο μεγάλος κίνδυνος για την Εθνική Ελλάδας στο ματς με τη Γεωργία

Την Τρίτη (26/3) η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Γεωργία σε ένα παιχνίδι που θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Euro 2024. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν εντυπωσιακό στον αγώνα με το Καζακστάν, αλλά τώρα το περιμένει μία πολύ πιο δύσκολη αποστολή.

Στην Τιφλίδα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ και ο μεγάλος κίνδυνος ακούει στο όνομα Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Νάπολι δεν είχε παίξει στο παιχνίδι της Γεωργίας με το Λουξεμβούργο, διότι ήταν τιμωρημένος.

Ο Κβαρατσχέλια θα είναι κανονικά στη διάθεση του Σανιόλ για τον αγώνα με την Ελλάδα και φυσικά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Πογέτ και οι διεθνείς του.

Είναι ενδεικτικό πως έχοντας κάνει μόλις 28 εμφανίσεις με την Εθνική του ομάδα έχει καταφέρει να βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών με 15 τέρματα στο ενεργητικό του. Ο Σότα Αρβελάτζε έχει 26 γκολ, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια 17.

Πέρσι ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Νάπολι που την οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν ο Κβαρατσχέλια έχει δέκα γκολ και έξι ασίστ με τη Νάπολι, η οποία δεν κάνει την ίδια καλή πορεία.