Άντιεφ: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοιο ξεκίνημα του αγώνα»

Ο Μαγκόμεντ Άντιεφ δήλωσε πως το Καζακστάν αιφνιδιάστηκε από το καταπληκτικό ξεκίνημα της Ελλάδας.

Άντιεφ: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοιο ξεκίνημα του αγώνα»

Η Ελλάδα συνέτριψε το Καζακστάν με 5-0 και ο Μαγκόμεντ Άντιεφ τόνισε ότι η ομάδα του αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο 2-0 της Εθνικής:

«Δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοιο ξεκίνημα του αγώνα, αν και συζητήθηκε. Είπαμε πολλά ότι θα υπήρχε πίεση από τα πρώτα λεπτά. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και στο 15ο λεπτό ο αντίπαλος προηγείτο 2-0. Δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Με τι συνδέεται; Ο αντίπαλος ήταν πιο κοφτερός, και ψυχολογικά τα παιδιά ήθελαν, αλλά η πίεση για το αποτέλεσμα είχε πολύ δύσκολη επίδραση πάνω μας. Δεν μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό», είπε ο προπονητής του Καζακστάν

Μίλησε και για την επιλογή της ενδεκάδας για αυτόν τον αγώνα:

«Είδατε μόνοι σας τη σύνθεση, θέλαμε να κάνουμε ένα υβριδικό σχήμα, γιατί η Ελλάδα παίζει κάθετα. Ήταν απαραίτητο να τα τεντώσουμε. Ο Τσεσνόκοφ και ο Αστάνοφ, σε διάταξη 5-3-2, έπρεπε να επεκτείνουν τη ζώνη επίθεσης και υποστήριξης του αντιπάλου. Αυτό θα έπρεπε να είχε ελευθερώσει τα χέρια του Μπαχ στην κεντρική ζώνη. Νομίζω ότι βυθιστήκαμε στα άκρα, αν εμπλέκονταν ο Ίαν συν πλην, τότε ήταν πιο δύσκολο για τον Μπάγκα. Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πέναλτι, κόλλησε σε αυτό», εξήγησε ο Άντιεφ.