Εθνική: Η τελική 23άδα του Πογέτ - Ποιοι έμειναν εκτός

Η 23άδα της Εθνικής για το σημερινό (21/03, 21:45, ALPHA, Novasports Prime) παιχνίδι με αντίπαλο το Καζακστάν για τα playoffs του Euro 2024. Ποιοι παίκτες έμειναν εκτός από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Εθνική: Η τελική 23άδα του Πογέτ - Ποιοι έμειναν εκτός

Αντίστροφα έχει αρχίσει πλέον να μετρά ο χρόνος για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής με αντίπαλο το Καζακστάν (21/03, 21:45, ALPHA, Novasports Prime) για τα playoffs του Euro 2024.

Ένα ματς «σταθμός» για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην «Opap Arena», που θα κληθεί να πανηγυρίσει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενήσει στα γήπεδά της το καλοκαίρι η Γερμανία.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση πρόκρισης απόψε της Ελλάδας, εν συνεχεία θα αντιμετωπίσει στον τελικό των playoffs τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο, με έπαθλο το «εισιτήριο» για το Euro 2024.

Ενόψει λοιπόν του σημερινού αγώνα με το Καζακστάν, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, ανακοίνωσε την 23άδα της «γαλανόλευκης» και σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις του άφησε εκτός τους Κουλιεράκη (τραυματίας), Σάλιακα, Ζέκα και Αθανασιάδη.

Αναλυτικά η αποστολή της Ελλάδας:

Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης,Τζόλης.