Εθνική Ελλάδας: «Θόλωσε τα νερά» ο Πογέτ (vid)

Δεν αποκάλυψε τα πλάνα του ο Γκουστάβο Πογέτ στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν (21/3, 21.45). Εξετάσεις ο Κουλιεράκης.

Εθνική Ελλάδας: «Θόλωσε τα νερά» ο Πογέτ (vid)

Λίγες ώρες απομένουν για την μεγάλη «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν (21/3, 21.45, Alpha, LIVE από το fosonline.gr) για τα play-offs του EURO 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κομβικό αυριανό αγώνα με προπόνηση σήμερα το απόγευμα στην «OPAP Arena». Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν προέβη σε δοκιμές, γεγονός που μαρτυρά πως ενδεχομένως θα εμπιστευτεί τους… συνήθεις υπόπτους.

Συγκεκριμένα, στην εστία θα είναι ο Βλαχοδήμος (όπως άλλωστε έχει συμβεί σε όλα τα επίσημα παιχνίδια με τον Ουρουγουανό στον πάγκο), έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά τους Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τσιμίκα. Ο Κουρμπέλης μοιάζει να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Σιώπηγια να ξεκινήσει στο «6» ενώ ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας θα αποτελέσουν τους άλλους δύο στον άξονα.

Ο Γιώργος Μασούρας θα ξεκινήσει στα δεξιά και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης ενώ «γερό μπάσιμο» για μια θέση στην ενδεκάδα έχει κάνει ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος είναι πιθανό να παίξει αντί του Πέλκα στα αριστερά.

Από εκεί και πέρα, την προπόνηση δεν ολοκλήρωσε ο Κουλιεράκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και εξετάζεται.

Τέλος, με ιδιαίτερη ζέση αναμένει ο κόσμος το παιχνίδι της Ελλάδας με το Καζακστάν αφού ήδη έχουν «φύγει» 25 χιλιάδες εισιτήρια.