Εθνική Ελλάδας: Άπαντες παρόντες ενόψει Καζακστάν

Με όλους τους διεθνείς στην διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ διεξήχθη η σημερινή (19/03) προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στην Νέα Σμύρνη. Το «παρών» έδωσε και ο Γιαννούλης

Εθνική Ελλάδας: Άπαντες παρόντες ενόψει Καζακστάν

Αντίστροφα μετρά η Εθνική Ελλάδας ενόψει του ημιτελικού των play-offs του EURO 2024 με το Καζακστάν στην «OPAP Arena» (21/03, 21.45, LIVE από το fosonline.gr).

Στη σημερινή προπόνηση στο στάδιο Νέας Σμύρνης συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες των play-offs. Στην Αθήνα μαζί με την «γαλανόλευκη» βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος, σε συνεννόηση με το σύλλογό του, υποβάλλεται σε θεραπεία για τον τραυματισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι η αυριανή (20/03) προπόνηση της Εθνικής θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» στις 19.30 και θα προηγηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 18.30.

Επιπλέον εισιτήρια

Θυμίζουμε πως επιπλέον εισιτήρια τέθηκαν από σήμερα σε κυκλοφορία για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν. Τα επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν στις θύρες 19, 21 & 23.

Για την θύρα 19 το κόστος εισιτηρίου είναι 30€ (παιδικό μισή τιμή) και για τις θύρες 21 & 23 είναι 20€ (παιδικό μισή τιμή). Η αγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου.