Η FIFA άναψε πράσινο φως για την κλήση του Βλαχοδήμου στην Εθνική

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, η FIFA έδωσε την έγκριση της για την ένταξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Εθνική Ελλάδας.

Η FIFA άναψε πράσινο φως για την κλήση του Βλαχοδήμου στην Εθνική

Ο Οδυσσέα Βλαχοδήμος δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής του στην Εθνική Ελλάδας επειδή είχε κάνει μερικές εμφανίσεις με τις μικρές εθνικές της Γερμανίας.

Με ενημέρωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως η FIFA «άναψε» το πράσινο φως για την κλήση του στην «γαλανόλευκη», γεγονός που δίνει την δυνατότητα να φορέσει το εθνόσημο.

Η ενημέρωση:

«Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (F.I.F.A.) γνωστοποίησε σήμερα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απόφασή της, βάσει της οποίας ο ποδοσφαιριστής Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας Ομάδα.
Βάσει του σκεπτικού του ανεξάρτητου δικαιοδοτικού οργάνου της Player’s Status Committee της F.I.F.A. που έκρινε την υπόθεση, «τα αιτήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Βλαχοδήμου γίνονται αποδεκτά και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνίζεται στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας από την ανακοίνωση της απόφασης».

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της F.I.F.A., ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος έκανε το παρακάτω σχόλιο: «Η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε το αυτονόητο καθήκον της απέναντι στην Εθνική Ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, και αφού ακολούθησε την απαιτούμενη διεθνή πρακτική και διαδικασία, έφτασε στο αποτέλεσμα που προσδοκούσε. Ενόψει των προκριματικών του EURO 2020 ενδυναμώνουμε την ομάδα μας με έναν ακόμα παίκτη διεθνούς εμβέλειας και ενισχύουμε το ρόστερ του προπονητή. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Εθνικής Ομάδας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ