Κατηκαρίδης: «Πρόσημο θετικό...»

Ο Αλέξης Κατηκαρίδης θεώρησε ότι υπήρχαν αρκετά θετικά στοιχεία για την Εθνική Γυναικών στο φιλικό παιχνίδι με την Ρουμανία στην Αττάλεια και απέδωσε το ότι δεν νίκησε, στο γεγονός πως δεν τα κατάφερε στις τελικές προσπάθειες.

Κατηκαρίδης: «Πρόσημο θετικό...»

Η Εθνική Γυναικών ήταν αρκετά καλή στο φιλικό με την Ρουμανία στην Αττάλεια, κυριάρχησε της αντιπάλου της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε κι έτσι το σκορ έμεινε στο 0-0. Στις 25/02 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στην ίδια πόλη.

Ο Αλέξης Κατηκαρίδης, ήταν ευχαριστημένος από τις νέες παίκτριες που χρησιμοποιήθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα, κάτι που παραδέχθηκε και ο Ρουμάνος συνάδελφος στη συζήτηση που είχαμε μετά τη λήξη, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χωρίς γκολ, γιατί είχαμε θέματα στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια.

Οι παίκτριες φάνηκαν κάπως κουρασμένες, καθώς και η χρονική περίοδος δεν βοηθάει. Όσες αγωνίζονται στην Ελλάδα φάνηκαν κουρασμένες λόγω του σημείου στο οποίο βρίσκεται το πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά εκείνες του εξωτερικού, κάποιες βρίσκονται σε χειμερινή προετοιμασία. Πάντως όλες έδειξαν κόπωση με αντίκτυπο στον συγχρονισμό και συντονισμό των ενεργειών μας. Το πρόσημο είναι θετικό, αν και δεν αποδώσαμε όπως θα ήθελα, σύμφωνα με τα στάνταρ που θέσαμε με τις τελευταίες εμφανίσεις μας.

Το πρόσημο είναι συνολικά θετικό. Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Σταθεροποιούμε την απόδοσή μας και τώρα πρέπει στο επόμενο ματς με την Τουρκία, που οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες, να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα. Υπάρχει αισιοδοξία, καθώς και οι καινούργιες παίκτριες που αγωνίστηκαν σήμερα, έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είναι πάντα δυσάρεστο να έχουμε τραυματισμούς, ωστόσο θα το διαχειριστούμε και αυτό. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε».