Σπυριδωνίδου: «Περηφάνια για την ομάδα μας, κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους»

Περηφάνεια θα πρέπει να νιώθουν οι Ελληνίδες διεθνείς, όπως δήλωσε η Σούλα Σπυριδωνίδου μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Πολωνία. 

Σπυριδωνίδου: «Περηφάνια για την ομάδα μας, κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους»

Η Σούλα Σπυριδωνίδου μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα με την Πολωνία στο Σοσνόβιεκ τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τη συνολική παρουσία της Εθνικής Γυναικών στο UEFA Women's Nations League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Για μια ακόμη φορά κάναμε εξαιρετική προσπάθεια και καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σκληρός και δύσκολος αλλά αυτό δεν μείωσε την προσπάθεια μας. Δεχθήκαμε όμως ξανά ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και τελικά ηττηθήκαμε.

Υπάρχει στεναχώρια για το γεγονός ότι τερματίσαμε τέταρτοι, αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι είχαμε τρεις πανίσχυρους αντιπάλους στον όμιλο, πρέπει να νιώθουμε περηφάνια. Κι αυτό γιατί έχουμε βελτιωθεί σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε νοοτροπία. Πλέον κοιτάζουμε στα μάτια όλες τις ομάδες, όσο ισχυρές και εάν είναι. Συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, σημασία έχει να παραμείνουμε ανταγωνιστικές και να μπαίνουμε για τη νίκη σε όλα τα ματς».