Εθνική Γυναικών: Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα κόντρα στην Πολωνία

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Αλέξανδρου Κατηκαρίδη για την ενδεκάδα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στην Πολωνία (20:00, NS Start) για την 6η αγωνιστική του UEFA Women's Nations League

Εθνική Γυναικών: Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα κόντρα στην Πολωνία

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πολωνία (20:00, NS Start) για την 6η αγωνιστική του UEFA Women’s Nations League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατηκαρίδης δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ενδεκάδα της «γαλανόλευκης». Η Νάση διατηρεί τη θέση της κάτω από την εστία με τις Μήτκου, Σιδηρά, Παλαμά και Πατερνά να παίζουν μπροστά της από αριστερά προς τα δεξιά. Η αρχηγός Κακαμπούκη, η Μάρκου και η Σαρρή θα παίξουν στον άξονα έχοντας «στα φτερά» τις Γιαννακά και Χαμαλίδου ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει η Σούλα Σπυριδωνίδου.

Αναλυτικά:

ΕΛΛΑΔΑ (Α. Κατηκαρίδης): Νάση – Μήτκου, Σιδηρά, Παλαμά, Πατερνά – Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή – Γιαννακά, Σπυριωνίδου, Χαμαλίδου.

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννακούλη, Χατζηχαριστού, Κωτσάκη, Γεωργίου, Δημητρίου, Καπνίση, Μωραΐτου, Χαλατσογιάννη, Καλδαρίδου, Πούλιου, Γεωργαντζή και Μιχαλοπούλου.

Η ενδεκάδα της Πολωνίας: Σζέμικ, Άνταμεκ, Ζίνιβιτς, Βος, Μάτσικ, Λέφελντ, Πάβολεκ, Ατσίνσκα, Κάμτσικ, Βιανκόφσκα και Παζόρ.

Παρακολουθήστε τον αγώνα μέσω των καναλιών Novasports: