Βεατρίκη Σαρρή στο «ΦΩΣ»: «Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει»

Η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια του εξωτερικού, όπως ψηφίστηκε στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, Βεατρίκη Σαρρή αποκλειστικά στο «ΦΩΣ» για την αποψινή (17:00) μάχη της Εθνικής Γυναικών.

Βεατρίκη Σαρρή στο «ΦΩΣ»: «Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει»

Συνέντευξη στον ΣΤΑΥΡΟ ΛΙΩΣΗ

Η Βεατρίκη Σαρρή είναι μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτριας. Αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα της Μπράιτον στην Premier League και όμως διακατέχεται από αξιοσημείωτη ταπεινότητα.

Την περασμένη Δευτέρα ο ΠΣΑΠΠ της απένειμε το βραβείο της κορυφαίας παίκτριας στο εξωτερικό, όμως εκείνη είναι απολύτως προσηλωμένη στη σημερινή (17:00, NS Start) αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με τη Σερβία για την 5η αγωνιστική του UEFA Women's Nations League.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο «ΦΩΣ» στις 01/12/2023

Πώς είναι το ηθικό στην ομάδα ενόψει του αγώνα με τη Σερβία;

Έχουμε πολύ θετικό κλίμα, είμαστε προετοιμασμένες κατάλληλα, έχουμε προπονηθεί ανάλογα. Είμαστε έτοιμες για το αυριανό (σ.σ. σημερινό) πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Τι να περιμένουμε από την Εθνική; Θα εστιάσετε στην εμφάνιση ή θα «χτυπήσετε» το αποτέλεσμα;

Σίγουρα θα θέλαμε να συνδυαστεί μια καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα. Γενικότερα θεωρώ ότι εάν έχουμε το ένα θα έρθει και το άλλο, οπότε είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε και μια καλή εμφάνιση και θέλουμε να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας στηρίξει. Θα μπούμε δυναμικά από την αρχή. Έχουμε ένα πλάνο που μας έχει εξηγήσει αναλυτικά ο προπονητής.

Πώς βιώνετε την αγάπη του κόσμου στο Ηράκλειο; Θα θέλατε να γίνει μόνιμη έδρα της Εθνικής η Κρήτη;

Σίγουρα μας βοήθησε πάρα πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν κάτι πολύ όμορφο για εμάς. Μας βοήθησε, μας ενθάρρυνε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα θέλαμε να γίνει η έδρα μας ή να έχουμε και άλλες αποστολές εδώ. Είναι πάρα πολύ όμορφα, ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Ελπίζουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) να γίνει κάτι αντίστοιχο και να έρθει και το αποτέλεσμα.

Πώς νιώσατε για το βραβείο της κορυφαίας παίκτριας του εξωτερικού στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ;

Είναι πολύ τιμητικό γιατί με ψήφισαν οι συμπαίκτριές μου και οι συνάδελφοι. Οπότε είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Θεωρώ, βέβαια, ότι τα ατομικά βραβεία είναι πάντα αποτέλεσμα και ομαδικό. Ευχαριστώ πολύ τις συμπαίκτριές μου που με ψήφισαν.