Ροναλντίνιο για Ντινίζ: «Ιδανικός για τη Βραζιλία - Απόδειξη ο τίτλος της Φλουμινένσε»

Ότι η επιλογή του Φερνάντο Ντινίζ είναι η καλύτερη για την Εθνική Βραζιλίας τόνισε ο Ροναλντίνιο μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores από τη Φλουμινένσε.

Ροναλντίνιο για Ντινίζ: «Ιδανικός για τη Βραζιλία - Απόδειξη ο τίτλος της Φλουμινένσε»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ροναλντίνο για τον Φερνάντο Ντινίζ που κατέκτησε το Copa Libertadores με τη Φλουμινένσε.

Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι ο τεχνικός της Φλουμινένσε που είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας είναι ιδανικός για τον πάγκο της Σελεσάο και πως η κατάκτηση αυτή αποτελεί απόδειξη.

«Νομίζω ότι αυτό ήταν υπέροχο. Αυτός ο τίτλος χρησίμευσε για την εξάλειψη των αμφιβολιών. Πολλοί είπαν: "Αλλά δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα...". Ο τίτλος ήρθε ακριβώς τη στιγμή για να επιβεβαιώσει ότι είναι σπουδαίος προπονητής και ότι η Φλουμινένσε σήμερα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Αυτός ο τίτλος έβαλε τέλος σε κάθε αμφιβολία. Είναι η καλύτερη ομάδα στη Βραζιλία και έχει τον καλύτερο προπονητή στη Βραζιλία. Και, αν είναι ο καλύτερος, τίποτα πιο δίκαιο από το να είναι ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας», είπε ο Ροναλντίνιο.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι ένας τύπος που τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό, όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του μιλούν πολύ καλά για αυτόν, τους αρέσει ο τρόπος που δουλεύει. Αυτό είναι το βασικό για να είσαι προπονητής της εθνικής, ο παίκτης νιώθει καλά με τον προπονητή, οπότε πιστεύω ότι είναι στο σωστό δρόμο. Εκτός από το τακτικό μέρος, υπάρχει αυτή η πλευρά της ελευθερίας για τους παίκτες να παίζουν».

Σχετικά με τη Φλουμινένσε τόνισε: «Για μένα, σήμερα παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Είναι όμορφο, είναι όμορφο να το βλέπεις. Πάει καιρός που νιώθαμε έτσι, μια ομάδα που παίζει καλά. Εγώ, που είχα πάντα το στυλ παιχνιδιού μου πάντα με αυτόν τον τρόπο, είμαι πολύ χαρούμενος. Ο τρόπος που δουλεύει ο Ντινίζ είναι πολύ καλός και του εύχομαι καλή τύχη».