Σε αυτόν πρότειναν να αντικαταστήσει τον Σκίμπε - Δημοσίευμα της «The Sydney Morning Herald»

«Ο Μίχαελ Σκίμπε, δεν έχει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα», αναφέρει η εφημερίδα

Σε αυτόν πρότειναν να αντικαταστήσει τον Σκίμπε - Δημοσίευμα της «The Sydney Morning Herald»

Υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sydney Morning Herald». Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αυστραλίας εργάζεται στην Ιαπωνική Yokojama F Marinos και φέρεται να συζητά με την ΕΠΟ.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων πως:
«Ο πρώην προπονητής των Socceroos θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα σε πάγκο εθνικής ομάδας, μετά την προσέγγιση που δέχτηκε από την Ελλάδα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Ο Ποστέκογλου σκέφτεται να σταματήσει τη δουλειά του στην ιαπωνική ομάδα, τη Yokohama F Marinos, μετά το τέλος της J-League, ώστε να δουλέψει στη χώρα που γεννήθηκε, μετά την πρόταση που έχει δεχτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χονος είναι στην κορυφή της λίστας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στον Ποστέκογλου και την Ελληνική Ομοσπονδία, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Yokohama F Marinos μέχρι το 2019.

Ο πρώην προπονητής της Αυστραλίας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη J-League πριν από τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την ελληνική Εθνική ομάδα».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ