Τα τέσσερα ματς του Εμπαπέ χωρίς γκολ και ο Ντεσάν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συμπλήρωσε τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς να βρει δίχτυα και στη Γαλλία έχει σημάνει συναγερμός.

Τα τέσσερα ματς του Εμπαπέ χωρίς γκολ και ο Ντεσάν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν σκόραρε ούτε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Παρί με τη Ρεν με αποτέλεσμα να συμπληρώσει τέσσερα σερί ματς χωρίς να έχει βρει δίχτυα. Για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή αυτό ίσως να μην ήταν και τόσο μεγάλο πρόβλημα, αλλά για τον Γάλλο σούπερ σταρ είναι ένα σοβαρό θέμα.

Δεν είναι σύνηθες για τον Εμπαπέ να μετράει τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς να έχει βρει δίχτυα, ενώ την ίδια ώρα να αναπτύσσονται φήμες για νυχτοπερπατήματα. Γενικά έχει δημιουργηθεί μία δύσκολη κατάσταση για τον επιθετικό της Παρί και φαίνεται πως το θέμα το παίρνει πάνω του ο Ντιντιέ Ντεσάν.

«Δεν είναι σε περίοδο αποτελεσματικότητας όπως συνήθως. Για έναν παίκτη σαν αυτόν, αυτό δείχνει λίγο περισσότερο», ανέφερε ο Ντεσάν που θέλει την περίοδο της διακοπής να τον επαναφέρει, αφού θα είναι κέρδος και για την Εθνική Γαλλίας. «Πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να υπάρξει μία περίοδος κατά την οποία θα είναι λιγότερο αποτελεσματικός», είπε ο Ντεσάν. Την Παρασκευή η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ολλανδία, ενώ την Τρίτη (17/10) θα παίξει κόντρα στη Σκωτία και θα έχει τις ευκαιρίες να βάλει τέλος σε αυτό το κακό σερί.