Βεατρίκη Σαρρή: «Κάναμε καλή προσπάθεια - Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Η αστέρας της Εθνικής Γυναικών, Βεατρίκη Σαρρή στάθηκε στην καλή προσπάθεια που έκαναν οι διεθνείς παίκτριες στις δηλώσεις της μετά την πρεμιέρα του UEFA Women's Nations League

Βεατρίκη Σαρρή: «Κάναμε καλή προσπάθεια - Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Η Εθνική Γυναικών ξεκίνησε... με το αριστερό την προσπάθειά της στο UEFA Women's Nations League καθώς γνώρισε την ήττα με 1-3 από την Πολωνία στην Ριζούπολη.

Στις δηλώσεις της μετά το παιχνίδι, η αστέρας της «γαλανόλευκης», Βεατρίκη Σαρρή τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε η Βεατρίκη Σαρρή:

Για το σκορ το οποίο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας και την απόδοσή της:

«Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να έχουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αλλά πιστεύω δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Επίσης πιστεύω ότι σίγουρα δεν μας βοηθάει ο βαθμός ετοιμότητας αυτή την περίοδο, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έχουμε άλλο ένα πολύ σημαντικό ματς την Τρίτη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Είδαμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο φάνηκε να βγαίνει η κούραση και να πέφτει ο ρυθμός, είναι έτσι;

«Εντάξει ίσως να μας κόστισε αυτό μέχρι ένα βαθμό, γιατί όπως είπα ο βαθμός ετοιμότητάς μας δεν ήταν ο ιδανικός, λόγω του ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα πρωταθλήματα. Αλλά και πάλι θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί».

Για την συνέχεια του Nations League τι μπορούμε να περιμένουμε;

«Ένα πολύ δυνατό ματς την Τρίτη απέναντι στη Σερβία. Θα ξεκουραστούμε, θα κάνουμε ανάλυση, την κριτική που χρειάζεται και θα επιστρέψουμε ελπίζω πιο δυνατές».