Σ. Κόγγουλη στο fosonline.gr: «Να παίξουμε η μία για την άλλη και για το εθνόσημο»

Η πολύπειρη επιθετικός της Εθνικής Γυναικών, Σοφία Κόγγουλη μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του fosonline.gr ενόψει της πρεμιέρας του Women's Nations League

Σ. Κόγγουλη στο fosonline.gr: «Να παίξουμε η μία για την άλλη και για το εθνόσημο»

Η Εθνική Γυναικών ξεκινά την περιπέτειά της στο Women's Nations League απόψε (22/09, 20:00 - Είσοδος Ελεύθερη) απέναντι στην Πολωνία και η επιθετικός της Πάρμα και πολύπειρη διεθνής, Σοφία Κόγγουλη έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του fosonline.gr.

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα ενόψει της πρεμιέρας στο Women’s Nations League;

Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Γενικά το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην Εθνική. Έχουμε δουλέψει για τον συγκεκριμένο αγώνα, σίγουρα θα πάμε για την νίκη και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Είστε μια από τις πιο παλιές στην ομάδα. Τι θα πείτε στις συμπαίκτριές σας πριν μπείτε στο γήπεδο;

Να παίξουμε η μία για την άλλη και για το εθνόσημο γιατί εκπροσωπούμε όλη την Ελλάδα. Και να δώσουμε τα πάντα για την νίκη.

Τι να περιμένουμε από την νέα διοργάνωση της UEFA, το Women’s Nations League;

Σίγουρα είναι μια διοργάνωση που βοηθάει τις Εθνικές ομάδες διότι μαζευόμαστε περισσότερες φορές και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Αυτή η διοργάνωση βοηθάει να γίνουν περισσότεροι αγώνες και να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση.

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις της Σοφίας Κόγγουλη στην κάμερα του fosonline.gr:

Μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Κόγγουλη στο «ΦΩΣ», στο φύλλο του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου.