Φινλανδία - Ελλάδα 2-0: Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες στο Τάμπερε...

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε δίκαια από τη Φινλανδία και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρωτιά στον 2ο όμιλο της League C στο Nations League.

Φινλανδία - Ελλάδα 2-0: Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες στο Τάμπερε...

Η Εθνική σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε δίκαια με σκορ 2-0. Ανήμπορη να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα σε έναν αντίπαλο πιο γρήγορο, πιο δυνατό, με διάθεση να παράξει ποδόσφαιρο.

Στον αντίποδα, η γαλανόλευκη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, κλείστηκε στο δικό της μισό του γηπέδου, απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία και στο τέλος έμεινε δικαιολογημένα με άδεια χέρια.

Ελάχιστες πλέον οι πιθανότητες πρωτιάς και πρόκρισης από τη στιγμή που η Φινλανδία απέχει έξι βαθμούς και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το φινάλε (εντός με Φινλανδία στις 15 Νοεμβρίου και την Εσθονία στις 18 του ίδιου μήνα).

Περισσότερο και από τη βαθμολογική διαφορά αυτό που προβληματίζει είναι η υποτονική αγωνιστική εικόνα της Εθνικής που δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Tampere Stadion (Τάμπερε)

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0

Σκόρερ: 46' Σόιρι, 89' Καμαρά

Διαιτητής: Πάβελ Γκιλ (Πολωνία)

Κίτρινες κάρτες: Μανωλάς

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκου Κανέρβα): Χραντέτσκι, Ραϊτάλα, Τοΐβιο, Αραγιούρι, Ούρονεν, Λοντ, Καμαρά, Σπαρβ, Σόιρι (86' Πίρινεν), Πούκι (12' λ. τρ. Σκραμπ), Τουόμινεν (90'+1' Καριαλάινεν).

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος (46' λ. τρ. Τζαβέλλας), Μανωλάς, Τσιμίκας, Ζέκα, Τζιόλης, Μπακασέτας (55' Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Πέλκας (73' Κουλούρης), Μήτρογλου.