Έριξε «τριάρα» η Εθνική Νέων, έπαιξαν τρεις «ερυθρόλευκοι»

Σαφώς βελτιωμένη εμφανίστηκε η Εθνική Νέων στο 2ο φιλικό με Λετονία, κερδίζοντας 3-0. Βασικοί δύο παίκτες του Ολυμπιακού και ένας ακόμη έπαιξε ως αλλαγή.

Έριξε «τριάρα» η Εθνική Νέων, έπαιξαν τρεις «ερυθρόλευκοι»

Η Εθνική Νέων ταξίδεψε στη Λετονία για να δώσει δύο φιλικά με το αντίστοιχο συγκρότημα της Λετονίας. Ενώ οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα, ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι (12/10) με σκορ 2-0, στη ρεβάνς που ολοκληρώθηκε σήμερα, έφυγαν νικητές με σκορ 3-0.

Η εικόνα της ομάδας στη σημερινή ρεβάνς δεν είχε καμία σχέση με αυτή που παρουσίασαν στο πρώτο παιχνίδι, έτσι έφτασαν στην άνετη νίκη.

Οι Έλληνες διεθνής αναμένονται αύριο (16/10) το μεσημέρι στην Αθήνα για να ενσωματωθούν στις ομάδες τους. Τον Νοέμβριο ξεκινάνε τα επίσημα παιχνίδια της προκριματικής φάσης.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν τρεις ποδοσφαιριστές. Οι Νεοφυτίδης και Μαρίνος που αγωνίστηκαν ως βασικοί και ο Βοΐλης που αντικατέστησε τον Ιωαννίδη στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της Εθνικής: Νικοπολίδης, Νεοφυτίδης, Αντζούλας, Μαρίνος (62’ Γαϊτανίδης), Κουτσουπιάς (62’ Μελιόπουλος), Τσαούσης (62’ Λιάβας), Τζήμας (67’ Βρακάς), Βιταλιώτης (62΄ Λύρατζης), Ιωαννίδης (62’ Βοΐλης), Χριστόπουλος, Σουλεϊμάν (62’ Εμμανουηλίδης)