Φινλανδία - Ελλάδα: Ένα playmobil τρομάζει τον Μίκαελ Σκίμπε (vid)

Ο Φινλανδός... Άγιος Βασίλης που ήθελαν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Κώστα Μανωλά

Φινλανδία - Ελλάδα: Ένα playmobil τρομάζει τον Μίκαελ Σκίμπε (vid)

Πριν από δύο χρόνια φλέρταρε με τον Παναθηναϊκό. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ακριβός για την ΑΕΚ ενώ ο ΠΑΣΟΚ έφτασε κοντά στην απόκτησή του αλλά τελικά, ο Τεέμου Πούκι υπέγραψε στη Νόριτς.

Ο Φινλανδός επιθετικός αποτελεί τον Νο1 κίνδυνο για την Εθνική απόψε στο Τάμπερ και ο Μίκαελ Σκλίμπε το γνωρίζει πολύ καλά.

Γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1990 και έχοντας περάσει από ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Σάλκε -όπου έχει γίνει κουκλάκι της Playmobil- και η Σέλτικ, παίζει στη Νόριτς και είναι από τους παίκτες που δεν περνά απαρατήρητος.

Στα φινλανδικά το Πούκι είναι ένα χαϊδευτικό όνομα που δίνουν στον Άγιο Βασίλη και σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τους περισσότερους Φινλανδούς, στον Πούκι δεν πολυάρεσαν ποτέ η φόρμουλα 1 και το χόκεϊ επί πάγου. Παρά το γεγονός ότι στο χωριό του, το Κότκα -εκεί που οι κάτοικοι μιλούν μόνο τη φινλανδική- η ακαδημία ποδοσφαίρου είχε μόλις δέκα παιδιά στην ηλικία του, ο Πούκι ακολούθησε το όνειρό του και στα 16 του έπαιζε στην Εθνική Κ-17 και έκανε την Ευρώπη να συζητά γι' αυτόν.

Γρήγορος, πιέζει συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, έχει εξαιρετικά τελειώματα και απόψε φιλοδοξεί να κάνει δύσκολη τη ζωή του Κώστα Μανωλά. Ο Σκίμπε το ξέρει και προφανώς γνωρίζει τι ακριβώς κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε στο βίντεο: