Τσιμίκας: «Να βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικό»

Ο Κώστας Τσιμίκας τόνισε πως είναι σημαντικό για την Ελλάδα να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε.

Τσιμίκας: «Να βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικό»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία και τόνισε πως πλέον όλοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

Αναλυτικά ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε:

Για το πώς ήρθε αυτή η ήττα: «Νομίζω δεν κάναμε άμυνα όπως έπρεπε. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ που μας έριξε πολύ. Προσπάθησαν πολύ όλα τα παιδιά και να δημιουργήσουμε φάσεις. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Για τις απουσίες Μπάλντοκ και Μαυροπάνου: «Ήταν σημαντικές οι απουσίες, αλλά δεν πιστεύω ότι τα παιδιά που έπαιξαν δεν ήταν καλοί. Ήταν καλοί, αλλά νομίζω πως το πρόβλημα ήταν σε όλη την ομάδα. Δεν αμυνθήκαμε όλοι μαζί. Κοιτάμε μπροστά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τα ματς με Γαλλία και Ολλανδία: «Είναι πολύ ισχυροί αντίπαλοι, παίζουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Προσπαθούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Είναι σημαντικό να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για όσα έχουν γίνει. Θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε σε όλο αυτό τον κόσμο. Το μυαλό μας είναι σε αυτούς».