Ντεσάν: «Ο Εμπαπέ ξέρει τι περιμένω από αυτόν»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αναφέρθηκε στον διεθνή επιθετικό Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είναι ο νέος αρχηγός της εθνικής ομάδας.

Ντεσάν: «Ο Εμπαπέ ξέρει τι περιμένω από αυτόν»

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία την προσεχή Πέμπτη (7/9, 21:45) για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Euro 2024, στον οποίο μετέχει και η Εθνική μας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του συγκροτήματος, Ντιντιέ Ντεσάν, είπε σε δηλώσεις του:

«Έχουμε συνηθίσει το πρόγραμμα. Δεν υπάρχουν όμως ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Κόλο Μουανί έχει ένα μικρό πρόβλημα στον αστράγαλο που δεν είναι καινούργιο. Υποτίθεται ότι θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Παρακολούθησα τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν την Κυριακή. Είδα τη συνεργασία των Ντεμπελέ και Εμπαπέ. Έχουν συνηθίσει να παίζουν στη Γαλλία, θα την τελειοποιήσουν με τον σύλλογό τους. Από τη στιγμή που βρίσκονται στην επιθετική γραμμή, υπάρχουν σημεία αναφοράς, διαφορετικές θέσεις αλλά πάντα είχαν καλή τεχνική σχέση. Έχουν καλή σχέση και εκτός γηπέδου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε αναφερόμενος στον Εμπαπέ:

«Τα πράγματα πάνε πολύ καλά από τον διορισμό του ως αρχηγός. Είναι ευθύνη για αυτόν, με το πνεύμα του στραμμένο προς το σύνολο. Καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά δεν είναι εκεί για να πιάνει όλο το χώρο. Ξέρει τι περιμένω από αυτόν. Δεν κάνουμε όμως συζητήσεις μόνο για εκείνον αλλά και για την ομάδα. Δεν είναι όμως μόνος, ο Γκριεζμάν είναι υπαρχηγός».