Ο Σισέ ζει το όνειρό του!

Απόψε (13/10) στις 10 το βράδυ ο νεαρός Αφρικανός στόπερ του Ολυμπιακού θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, παίζοντας για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής ανδρών της Σενεγάλης. Και μάλιστα σε μία θέση που δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ο Σισέ ζει το όνειρό του!

Ο Παπέ Σισέ έχει κάθε λόγο να ανυπομονεί για το βράδυ του Σαββάτου (13/10). Στις 22.00 θα πραγματοποιήσει ένα όνειρο που είχε από παιδί, όταν πρωτοκλότσησε μπάλα στους χωμάτινους δρόμους της πόλης Πικίνε της Σενεγάλης.

Η ώρα της πρώτης του συμμετοχής με τη φανέλα της Εθνικής ανδρών της χώρας του πλησιάζει. Ο Σισέ θα κάνει ντεμπούτο στη Σενεγάλη στο παιχνίδι κόντρα στο Σουδάν για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και είναι λογικό να περιμένει πώς και πώς να περάσουν οι ώρες και να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Σενεγάλης ως ποδοσφαιριστής της Εθνικής ανδρών.

Έως τώρα είχε μόλις δύο συμμετοχές στην Ελπίδων. Πέρσι, παρόλο που έκανε μία ομολογουμένως πολύ καλή σεζόν με αποτέλεσμα να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Μάιντς και το Ανόβερο, δεν πήρε ποτέ στα χέρια του το προσκλητήριο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σενεγάλης.

Το πήρε έστω και με καθυστέρηση πριν από έναν μήνα. Κλήθηκε για το ματς του Σεπτεμβρίου με την Μαδαγασκάρη, στο οποίο όμως δεν αγωνίστηκε γιατί είχε εμφανίσει στις προπονήσεις κάποιες μικροενοχλήσεις στη μέση.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών που έρχονται από το Ντακάρ, ο Σισέ θα κάνει ντεμπούτο με την Εθνική του ομάδα, παίρνοντας μάλιστα και φανέλα βασικού.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο 23χρονος άσος του Ολυμπιακού πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έχει ήδη προσκαλέσει αρκετούς συγγενείς και φίλους να τον στηρίξουν από τις εξέδρες του «Stade Leopor Sedar Senghor» του Ντακάρ.

Το περίεργο ως προς το ντεμπούτο του έχει να κάνει με το ότι προορίζεται να παίξει σε μία θέση που ζήτημα είναι αν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μια-δυο φορές. Ο κόουτς της Σενεγάλης σκοπεύει, λόγω των πολλών απουσιών, να τον χρησιμοποιήσει σε ρόλο αμυντικού μέσου.

Οπότε, αν το Ανόβερο κάνει πράξη την πρόθεσή του να στείλει «κατάσκοπο» στο Ντακάρ, θα έχει την ευκαιρία να τον «τσεκάρει» σε μία θέση που δεν τον έχουμε ξαναδεί.