Η Ισπανική Ομοσπονδία... εξαφάνισε την ανακοίνωση κατά της Ερμόσο!

Η RFEF επιτέθηκε με ανακοίνωση στη Τζένι Ερμόσο που λίγο αργότερα... εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Η Ισπανική Ομοσπονδία... εξαφάνισε την ανακοίνωση κατά της Ερμόσο!

Με ανακοίνωσή της η RFEF επιτέθηκε νωρίτερα στη Τζένι Ερμόσο. Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομοσπονδίας, στον απόηχο του σάλου που προκλήθηκε από το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην ποδοσφαιρίστρια, την ώρα της απονομής του Μουντιάλ Γυναικών.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αρνήθηκε να παραιτηθεί, παρά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, με την ισπανική κυβέρνηση να παίρνει θέση, εξαντλώντας κάθε μέσο για να τον εξωθήσει σε παραίτηση.

Η FIFA επίσης αποφάσισε να παύσει τον Ρουμπιάλες για διάστημα 90 ημερών, εν αναμονή της πειθαρχικής διαδικασίας.

Η επιθετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας με αποδέκτη την Ερμόσο κατέβηκε, λίγο μετά την αποπομπή του Ρουμπιάλες, και μετά την κατακραυγή που ακολούθησε για το περιεχόμενό της.

Η ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Μόλις αντιληφθήκαμε στην RFEF ότι η κυρία Τζένιφερ Ερμόσο είπε ψέματα στις δηλώσεις που έκανε, μέσω της FutPro Union, μάθαμε για μια νέα δήλωση -τώρα ναι, της παίκτριας- όπου, σε ένα κείμενο σαφώς προετοιμασμένο από τρίτο πρόσωπο, για να υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για την αναστολή των καθηκόντων του προέδρου της Ομοσπονδίας, πρέπει να δηλώσουμε ότι η κα Τζένιφερ Ερμόσο λέει ψέματα σε όλες τις δηλώσεις που κάνει κατά του προέδρου, όπως θα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε στον κατάλληλο χρόνο».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση καταλήγει: «Τα γεγονότα είναι αυτά που είναι και όσες δηλώσεις κι αν θέλετε να βγάλετε για να διαστρεβλώσετε την πραγματικότητα, είναι αδύνατο να αλλάξετε αυτό που συνέβη. Η συγκατάθεση δόθηκε στη στιγμή με τις συνθήκες της στιγμής. Κατόπιν, μπορείς να σκεφτείς ότι έκανες λάθος, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητα».