Εθνική Νέων: Οι κλήσεις του Θέου για την προετοιμασία

Ο Αναστάσιος Θέος έκανε γνωστές τις κλήσεις της Εθνικής Νέων ενόψει της προετοιμασίας για το EURO 2023. 

Εθνική Νέων: Οι κλήσεις του Θέου για την προετοιμασία

Με την πρώτη συγκέντρωση, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα, το διάστημα 12-16 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 στην Μάλτα (3-16 Ιουλίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αναστάσιος Θέος απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνθέτουν το πρώτο γκρουπ παικτών που θα συμμετάσχουν στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας.

Η Εθνική Νέων θα συμμετάσχει στον 2o όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2023, με αντιπάλους την Ισλανδία, την Νορβηγία και την Ισπανία. Στον πρώτο όμιλο θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια χώρα Μάλτα, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Ιταλία και την πρόκριση στην ημιτελική φάση (νοκ άουτ αγώνες) θα κατακτήσουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Μοναστηρλής (ΠΑΟΚ), Βρακάς (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπότης (Ίντερ), Κεραμίτσης (Ρόμα), Κουτσίδης (Ολυμπιακός), Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ), Τσίκος (ΠΑΟΚ), Νικολάου (Παναιτωλικός), Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Τασιούρας (ΠΑΟΚ), Καλογερόπουλος (Ολυμπιακός), Σταυρόπουλος (Ολυμπιακός), Συμεωνίδης (Παναθηναϊκός), Προδρομίτης (Παναθηναϊκός), Κώττας (ΠΑΟΚ), Κυριόπουλος (Παναθηναϊκός), Καπερδάς (Αστέρας Τρίπολης), Γκούμας (ΠΑΟΚ), Σπυράκος (ΠΑΟΚ), Αποστολάκης (ΟΦΗ), Παπαδόπουλος (Τζένοα), Γκιτέρσος (ΠΑΟΚ), Γκολφίνος (ΑΕΚ), Χατζηιωάννου (Άρης), Χαραλαμπόγλου (Ολυμπιακός), Τζίμας (ΠΑΟΚ) και Βολάκης (Παναθηναϊκός).