Εθνική ομάδα: Αισιοδοξία για Μπακασέτα

Θετικές είναι οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα στο στήθος και ο Γκουστάβο Πογέτ περιμένει τον παίκτη στην Ελλάδα

Εθνική ομάδα: Αισιοδοξία για Μπακασέτα

Αγωνία επικρατούσε στις τάξεις της Εθνικής ομάδας μετά τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ με την Αλάνιασπορ, όπου μάλιστα έγινε αλλαγή και ενώ νωρίτερα είχε σκοράρει.

Παρόλα αυτά, σε πρώτη φάση φαίνεται πως δεν είναι κάτι ιδιαιτέρως σοβαρό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προλάβει κανονικά τους αγώνες με την Ιρλανδία (16/6) και τη Γαλλία (19/6) για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε μια πτώση και αισθάνθηκε ένα τράνταγμα σε όλο του το κορμί, ένιωσε πόνους στο στήθος, αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.

Βέβαια, στην Εθνική τηρούν στάση αναμονής και πηγαίνουν συντηρητικά, είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μπακασέτας αναμένεται μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας στη χώρα μας, προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος ποντάρει πολλά πάνω του.