Κωνσταντινίδης: «Επάξια και στα τελικά»

Ο διευθυντής των εθνικών ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής Νέων στα τελικά του EURO 2023

Κωνσταντινίδης: «Επάξια και στα τελικά»

Η Εθνική Νέων έμαθε τους αντίπαλούς της στην τελική φάση του EURO 2023 που θα γίνει από 3 έως 16 Ιουλίου στην Μάλτα, με τον τεχνικό διευθυντή των εθνικών ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη να μιλά για τις Ισπανία, Ισλανδία και Νορβηγία και να αναλύει την παρουσία της Εθνικής έως τώρα, αλλά και το στόχο της περαιτέρω διάκρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κωνσταντινίδη:

«Η κλήρωση έφερε στο δρόμο μας έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο με δυνατές και ποιοτικές ομάδες. Η Νορβηγία άφησε εκτός τελικής φάσης την Γαλλία και η Ισλανδία την Αγγλία, κάτι που φανερώνει τον υψηλό βαθμό δυσκολίας στον όμιλο, στον οποίο βρίσκεται μια παραδοσιακή δύναμη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Ισπανία. Γνωρίζαμε και πριν την κλήρωση ότι στην τελική φάση δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι αλλά έχω πίστη στις δυνατότητες και την ποιότητα της Εθνικής Νέων.

Ο μεγάλος στόχος της παρουσίας σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων έχει ήδη επιτευχθεί. Ωστόσο αυτό δεν μας αρκεί και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάμε σε αυτή τη διαδικασία στην οποία θα επιδιώξουμε όλοι να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως κάνουμε πάντα. Όλη η διαδρομή της τελικής φάσης θα βοηθήσει, παίκτες και επιτελείο, να προοδεύσουμε ως ομάδα και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο».