Σαουδική Αραβία: Πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο να αναλάβει την εθνική

Πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο κατέθεσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας για να διαδεχτεί τον Ερβέ Ρενάρ στον πάγκο της εθνικής.

Σαουδική Αραβία: Πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο να αναλάβει την εθνική

Στον Ζοσέ Μουρίνιο στράφηκε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας για τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας μετά την παραίτηση του Ερβέ Ρενάρ.

Ο τελευταίος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βολιβία σε φιλικό αγώνα, προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα γυναικών της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport», οι Σαουδάραβες προσέφεραν στον Μουρίνιο το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ για να αναλάβει τα «ηνία» της εθνικής για δύο χρόνια.

Παρόλα αυτά, εκτιμάται ότι η απάντηση του Πορτογάλου θα είναι αρνητική, μιας και πρόσφατα εξέφρασε και την απόφασή του να παραμείνει στον πάγκο της Ρόμα, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν επιπλέον χρόνο.

Σημειώνεται ότι το όνομα του Μουρίνιο ήταν και υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αναμένεται να λύσει τη συνεργασία της με τον Κριστόφ Γκαλτιέ στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.