Λημνιός: «Πέρασα δύσκολα, ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα» (vid)

Ο Δημήτρης Λημνιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Εθνική μετά τον τραυματισμό που είχε.

Λημνιός: «Πέρασα δύσκολα, ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα» (vid)

Έπειτα από αρκετούς μήνες ο Δημήτρης Λημνιός φόρεσε ξανά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Ο παίκτης της Κολωνίας επέστρεψε στη «γαλανόλευκη» μετά τον τραυματισμό του και πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Λιθουανία.

Για την επιστροφή του στην Εθνική είπε: «Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με το χειροκρότημά του και μου έδωσε δύναμη μετά από μεγάλο διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού, Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Μετά από μεγάλη αποχή, έναν δύσκολο τραυματισμό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που με στήριξε πολύ, στην ομάδα στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης. Τώρα είμαι πάλι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου που βρέθηκαν εδώ για να μου δώσουν στήριξη».

Για το φιλικό δήλωσε: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Και αυτό γιατί όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες από την Λιθουανία θα έχουμε πρόβλημα. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Το γήπεδο είναι υπερσύγχρονο, μας βοηθάει πολύ, είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Το χορτάρι είναι πολύ καλό όπως και η ακουστική».