Πέλκας για Κωνσταντέλια: «Από τους πιο ταλαντούχους - Θα βάλει πολλά γκολ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο Δημήρης Πέλκας. 

Πέλκας για Κωνσταντέλια: «Από τους πιο ταλαντούχους - Θα βάλει πολλά γκολ»

Ο Δημήτρης Πέλκας έγινε αλλαγή στο ματς με το Γιβραλτάρ και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Ο άσος της Χαλ μίλησε για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ενώ μεταξύ άλλων είπε: «Μπορεί να χάρηκα και παραπάνω από αυτόν, που έπαιξε. Ξέρω πώς είναι η πρώτη συμμετοχή, όλοι το ζήσαμε, πώς το περιμένουμε για να αγωνιστούμε. Ήταν ωραία στιγμή, χάρηκα πολύ, όπως κι αυτός. Φάνηκε στο πρόσωπό του. Παραλίγο να βάλει και γκολ. Δυστυχώς δεν έβαλε αλλά είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα βάλει πολλά γκολ, γιατί είναι, αν όχι ο πιο ταλαντούχος, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή».
Για το τι θυμάται από το δικό του ντεμπούτο, ανέφερε: «Το πρώτο μούδιασμα ήταν όταν τραγουδούσαμε τον Εθνικό ύμνο. Υπάρχει ανατριχίλα, καταλαβαίνεις ότι αγωνίζεσαι για το έθνος σου. Βγαίνει μια έξτρα δύναμη από μέσα σου και μπαίνεις μέσα με χίλια, τα δίνεις όλα».

Όσο για τη στιγμή της αλλαγής, είπε: «Με τον Γιάννη είναι ξεχωριστό, γιατί είναι στην ομάδα που μεγάλωσα κι εγώ. Χάρηκα, χαμογέλασα πολύ όταν τον είδα, ήθελα να τον αγκαλιάσω και να τον χαλαρώσω, να μπει μέσα και να το απολαύσει. Του είπα μπες και κάνε αυτό που ξέρεις».