Ολυμπιακός: Η ατάκα του Χάμες σε Χουάνγκ για το Κορέα – Κολομβία και τα γέλια των συμπαικτών

Ο Χουάνγκ αποκάλυψε την αντίδραση των συμπαικτών στον Ολυμπιακό, όταν έμαθαν για το φιλικό Νότιας Κορέας και Κολομβίας, όπως και για το τι του είπε ο Χάμες Ροντρίγκες για την αναμέτρηση.

Ολυμπιακός: Η ατάκα του Χάμες σε Χουάνγκ για το Κορέα – Κολομβία και τα γέλια των συμπαικτών

Ο Χουάνγκ βρίσκεται στην Νότια Κορέα ενόψει του φιλικού της χώρας του με την Κολομβία στις 24 Μαρτίου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Χάμες Ροντρίγκες.

Μιλώντας για το φιλικό ο Νοτιοκορεάτης αποκάλυψε: «Μόλις ανακοινώθηκε ότι θα παίξουμε με την Κολομβία και ο Χάμες είπε στους συμπαίκτες μας στον Ολυμπιακό ότι θα ταξιδέψει στην Ασία, όλοι γέλασαν και είπαν ότι η Νότια Κορέα θα κερδίσει».

Στη συνέχεια, υποστήριξε: «Ο Χάμες είπε ότι οι Νοτιοκορεάτες παίκτες είναι γρήγοροι και ακούραστοι, οπότε θα δει πως πρέπει να κινηθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Χάμες και τι μπορεί να κάνει. Έτσι, θα πω στους συμπαίκτες μου εδώ όλα όσα ξέρω για εκείνον».

Για νέο προπονητή της εθνικής του ομάδας, Κλίνσμαν, δήλωσε: «Αν συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανε και με τον Μπέντο, νομίζω ότι το νέο προπονητικό επιτελείο θα με συμπαθήσει. Θέλω να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Θα προσπαθήσω να κάνω καλά τη δουλειά μου, χωρίς να υπάρχει εφησυχασμός. Θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος και να δώσω βάση σε κάθε λεπτομέρεια ακόμη και στις προπονήσεις».