Ντεσάν: «Βασικός τερματοφύλακας ο Μενιάν»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, ανακοίνωσε τον διάδοχο του Ούγκο Γιορίς για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στους «μπλε».

Ντεσάν: «Βασικός τερματοφύλακας ο Μενιάν»

Τον Μάικ Μενιάν επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, μετά την απόφαση του Ούγκο Γιορίς να ολοκληρώσει την πορεία του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο εκλέκτορας των «τρικολόρ», απάντησε επίσης και για το θέμα του νέου αρχηγού στην ομάδα.

«Ο βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Μάικ Μενιάν. Θα κάνω μια κουβέντα μαζί του», είπε ο Ντεσάν, ο οποίος έχει επίσης στην αποστολή της Γαλλίας και τους Αλφόνς Αρεολά και Μπρις Σαμπά, ενόψει των αγώνων της εθνικής στα προκριματικά του Euro 2024, ενώ για το θέμα του αρχηγού, είπε:

«Θα πάρω την απόφαση τις επόμενες ημέρες. Θα υπάρξει νέα κατανομή. Ανάμεσα στους 23 παίκτες, θα υπάρχει ένας αρχηγός και ένας υπαρχηγός. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει φυσικά».

Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ολλανδία (24/3) και εν συνεχεία την Ιρλανδία (27/3) στον 2ο προκριματικό όμιλο, που μετέχει και η Εθνική μας.