Εθνική Γαλλίας: Χωρίς Μπενζεμά με Ολλανδία και Ιρλανδία

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τα παιχνίδι κόντρα σε Ολλανδία και Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro 2024.

Εθνική Γαλλίας: Χωρίς Μπενζεμά με Ολλανδία και Ιρλανδία

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024.

Οι «μπλε» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον 2ο όμιλο με το παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία (24/3), ενώ στη δεύτερη αγωνιστική θα αναμετρηθούν με την Ιρλανδία (27/3).

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα συγκεκριμένα ματς απουσιάζει ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ήρθε σε κόντρα με τον προπονητή του στην εθνική, Ντιντιέ Ντεσάν, για τα όσα έγιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αντίθετα, ο εκλέκτορας της εθνικής κάλεσε τους Γουέσλι Φοφανά, Κεφρέν Τιράμ, Μπρις Σαμπά, ενώ επέστρεψαν οι Μούσα Ντιαμπί και Μάικ Μενιάν.

Σημειώνεται ότι στον ίδιο όμιλο βρίσκεται και η Εθνική μας, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στις 19 Ιουνίου και στις 21 Νοεμβρίου.