Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε μετά από δύο χρόνια ο Φορτούνης, «πρώτη» για Κουλιεράκη-Κωνσταντέλια

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε γνωστή την αποστολή της εθνικής Ελλάδος για την πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών του EURO με το Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας και το φιλικό με τη Λιθουανία.

Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε μετά από δύο χρόνια ο Φορτούνης, «πρώτη» για Κουλιεράκη-Κωνσταντέλια

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Γκουστάβε Πογέτ, έκανε γνωστούς τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή της εθνικής για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του EURO 2024 κόντρα στο Γιβραλτάρ (24/03, 21:45) και για το φιλικό απέναντι στη Λιθουανία (27/03, 19:00).

Ο Κώστας Φορτούνης κλήθηκε σε αποστολή της εθνικής έπειτα από δύο χρόνια και την αναμέτρηση κόντρα στην Γεωργία (31/03/2021), ενώ παράλληλα για πρώτη φορά κλήθηκαν οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Τάσος Δουβίκας, με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού να πλαισιώνει τους Γιακουμάκη και Παυλίδη στη θέση του φορ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Φορτούνης, Παπανικολάου, Ιωαννίδης, Πέλκας, Μασούρας, Λημνιός, Γιακουμάκης και Παυλίδης.