Αλντερβάιλερντ: Αποσύρθηκε από την εθνική Βελγίου (vid)

Ο Τόμπι Αλντερβάιλερντ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Βελγίου. 

Αλντερβάιλερντ: Αποσύρθηκε από την εθνική Βελγίου (vid)

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του έκλεισε ο Τόμπι Αλντερβάιλερντ, καθώς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Βελγίου έπειτα από 14 χρόνια.

Ο έμπειρος αμυντικός της Αντβέρπ κατέγραψε συνολικά με τη φανέλα της πατρίδας του 127 παιχνίδια και πέντε γκολ.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Αν μπορούσα, θα ταξίδευα πίσω στο χρόνο. Όταν είσαι νέος παίκτης, θέλεις να μεγαλώσεις και να εξελιχθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σήμερα θα προτιμούσα να είμαι ξανά παιδί. Πέρασα υπέροχα με τους «κόκκινους διαβόλους». Το να σταματήσω ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Το σκέφτηκα για πολύ καιρό. Ξέρω ότι είπα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου με την Άντβερπ ότι ήθελα να συνεχίσω με την εθνική ομάδα.

Μίλησα για αυτό εκτενώς με την οικογένειά μου. Νιώθω ότι είναι καιρός να σταματήσω και να δώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου. Τα παιδιά μου είναι τριών και τεσσάρων ετών. Όταν φεύγω από το σπίτι για πολλή ώρα, νιώθω ότι τα πληγώνει. Δεν θέλω να το περάσω άλλο αυτό. Δεν τους κατηγορώ, τώρα είναι η ώρα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου. Όταν συγκεντρώνεσαι μόνο στην ομάδα σου, αυτό σου αφήνει λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σου».