Εβρά για Εθνική Γαλλίας: «Δεν είδα κανέναν να αγωνίζεται για τον Μπενζεμά»

Ο Πατρίς Εβρά δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο σχολίασε την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά από την εθνική Γαλλίας, τονίζοντας πως δεν τον σεβάστικαν όσο του άξιζε.

Εβρά για Εθνική Γαλλίας: «Δεν είδα κανέναν να αγωνίζεται για τον Μπενζεμά»

Παρά το γεγονός πως έχει περάσει ένας μήνας από την λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξακολουθεί και βρίσκεται στο προσκήνιο για διάφορους λόγους.

Ο Πατρίς Εβρά δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να ασκήσει κριτική στην Εθνική Γαλλίας και στους παίκτες της, για την αντιμετώπισή τους απέναντι στον Καρίμ Μπενζεμά, υπογραμμίζοντας πως ο τραυματισμός του σέντερ φορ της Ρεάλ δεν ήταν τόσο σοβαρός για να τον κρατήσει εκτός Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο βίντεο που δημοσίευσε Εβρά:

«Βλέποντας τα πράγμα απέξω έχω την εντύπωση ότι ο Καρίμ ενόχλησε πολλούς. Εσείς οι παίκτες, που δεν τον έχετε στο γήπεδο… θα πάμε στον πόλεμο για έναν παίκτη.

Η ιατρική έκθεση σύμφωνα με τον γιατρό της γαλλικής ομάδας έδειξε τρεις εβδομάδες. Ας μιλήσουμε για την περίπτωση του Ντι Μαρία, τραυματίστηκε στο Μουντιάλ, παίζει τον τελικό και σκοράρει.

Είναι ευθύνη του προπονητή. Πρέπει να κάνει επιλογές, είπαμε στον Καρίμ να κάνει τις δουλειές του. Αλλά εσείς οι παίκτες, νομίζω ότι ο Ντιντιέ βάζει πάντα την ομάδα πάνω από τους παίκτες.

Παίκτες, κάνετε το ίδιο λάθος με τους παγκόσμιους πρωταθλητές του '98 που νόμιζαν ότι η Γαλλία τούς ανήκε. Η ομάδα της Γαλλίας ανήκει σε όλους. Θέλετε να αποφασίσετε ποιος θα έρθει, ποιος πρέπει να έρθει, όχι, θα κάνετε το ίδιο λάθος, δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, έχουμε τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας στην ομάδα μας.

Αν ήμουν ακόμα εδώ, θα περιμέναμε τον Καρίμ ακόμα και πριν φάμε. Δεν είδα κανέναν να αγωνίζεται γι' αυτόν»